Collageen Elixer

Collageen Elixer

COLLAGEEN ELIXIR VAN ISAGENIX

Collageen, Vitamine C en Magie

Welkom, wens jij huidverjonging met praktische lifestyle stappen, gericht op het ontgrendelen van je volledige potentieel, zowel voelbaar aan de binnenkant als zichtbaar aan de buitenkant? Dan ben je aan het goeie adres.

Ontdek de Innerlijke Kracht van Jeugdigheid

Ontketen een transformatie, zodat je kunt stralen in je zakelijke en persoonlijke leven. Met Isagenix Collagen Elixir verjong je niet alleen je huid, haar en nagels, maar versterk je ook je innerlijke kracht en vitaliteit.

Wat is het Collageen Elixir?

Isagenix Collagen Elixir is een zorgvuldig samengestelde marine collageen type 1 supplement, verrijkt met 5 gram puur marine collageen per dosering. Dankzij onze exclusieve Double Nutri technologie wordt het collageen beschermd tegen maagzuur en optimaal opgenomen in de dunne darm. Dit zorgt voor diepgaande resultaten die je van binnenuit versterken.

Beoordeeld als Beste Collageen Elixer door: Marie Claire, Elle en Woman’s Magazine.

 

Maak een afspraak via 0650869750 voor 1 van onderstaande gezichtsbehandelingen

Collageen draad deelbeh. (max. 5 draden)

Collageen draad gezicht incl. bindweefselmassage

Wat onze cliënten zeggen

Voed je Ziel en Lichaam van Binnenuit

Een stralende huid en vrolijk hart vraagt om inzet. Naast de behandelingen en het gebruik van thuisproducten, zijn voeding, levensstijl en de juiste supplementen essentieel om jouw droomhuid in topconditie te bereiken. Jouw medewerking is hierbij onmisbaar.

Ontdek de Revolutie in Huidverjonging met DS V Line Collageen Draad Behandeling

Ik werk enkel met wetenschappelijk onderbouwde huidverzorging en suppletie met zuivere ingrediënten die dit ritme ondersteunen. Met deze holistische benadering voed het Collageen Elixer jouw innerlijke en uiterlijke schoonheid, zodat je kunt schitteren in alles wat je doet.

 • Heerlijke huidbehandeling en massage. Aanrader!

  Ellen Plaggenburg Avatar Ellen Plaggenburg

  Deze gezichtsbehandeling was helemaal geweldig met goed uitleg wat er ging gebeuren heerlijk relaxed

  Jaap Kwakman Avatar Jaap Kwakman
 • Vandaag de uitgebreide gezichtsbehandeling gedaan, heerlijk. Fijne uitleg over producten en behandeling. Heerlijk ontspannen, echte aanrader

  Debby von T Avatar Debby von T

  Ik heb vandaag genoten van een fijne gezichtsbehandeling . Erg vriendelijk ontvangen en goed geïnformeerd zeker aanrader

  Carla van der Vlugt Avatar Carla van der Vlugt
 • Jos Labrie Avatar Jos Labrie

  Beste massage ever ! Jacqueline is geweldig met haar handen. Een absolute aanrader! Ik heb mij in tijden niet zo ontspannen gevoeld, en voel me dat een dag later nog... Lees verder

  annie isblij Avatar annie isblij
 • Super fijne stress fix behandeling gehad. Erg professioneel en zeer vriendelijk! Zeker een aanrader!

  Jelita Deborah Heuperman Avatar Jelita Deborah Heuperman

  Hele fijne massage en gezichtsbehandeling gehad. Een absolute aanrader.

  Jacqueline van der Maas Avatar Jacqueline van der Maas
 • Fijne gezichtbehandeling gekregen op maat. Verteld ook wat ze doet en waarom. Ook verder geadviseerd voor een betere huidconditie.

  Melissa Huizinga Avatar Melissa Huizinga

  Fijne gezichtsbehandeling en een heerlijke massage gehad! Zeker een aanrader!!

  K G Avatar K G
 • Je gaat als herboren naar huis. Na een paar jaar kwam ik weer bij Himani/Jacqueline Brandes voor een heerlijke, ontspannende gezichtsbehandeling. Zij vertelt wat voor producten zij gebruikt en... Lees verder

  Patricia Lemmert Avatar Patricia Lemmert

  Fantastische schoonheidsbehandeling gekregen door Jacqueline Brandes. Zij is zeer bekwaam en zij legt duidelijk uit met welke producten zij werkt en wat deze voor je huid doen.Mijn huid voelde heerlijk... Lees verder

  Gerda Theune Avatar Gerda Theune
 • Zeer uitgebreide ontspannende gezichtsbehandeling. Door een moeilijke huid in het verleden heb ik veel ervaring met huidtherapeuten en behandelingen. Echter een uitgebreide en ontspannende behandeling als deze heb... Lees verder

  A. du Saar Avatar A. du Saar

Hoe te gebruiken

Dagelijkse ritueel:
Voor optimale resultaten, neem dagelijks één flesje Collagen Elixir. Schud het flesje goed voor gebruik en geniet van de heerlijke smaak terwijl je jouw lichaam en ziel voedt met de beste ingrediënten.

Veiligheid: Uw huid verdient de beste zorg, en daarom zijn al onze producten en procedures grondig getest en goedgekeurd door experts op het gebied van dermatologie.

Maatwerk: Omdat geen twee huidtypes hetzelfde zijn, bieden we bij DS V Line een gepersonaliseerde aanpak. Onze ervaren professionals zullen een behandeling op maat ontwerpen die perfect aansluit bij uw unieke behoeften en doelen.

We kunnen zones behandelen:

 • gezicht
 • hals
 • decolleté
 • voorhoofd
 • wangen
 • rimpels rondom de ogen
 • neuslippen plooi

 • DS V-Line collageen draad deelbehandeling (max. 4 draden)
 • €125,-
 • € 125,- / deelbehandeling 3x € 360,-

 • Collageen draad Volledig gezicht:
 • €200-
 • 1x € 200,- / Kuur  3x € 550,-

   

Himani gezichtsbehandelingen, pakken een grote hoeveelheid huidaandoeningen aan, waaronder veroudering, acne, dehydratie, pigmentatie en rosacea.

Ik wil graag Gezichtsbehandeling reserveren. Whatsapp 0650869750

Antwoord op veel vragen

Gaan de rimpels helemaal weg?

Nee, hoewel de rimpels niet volledig verdwijnen, zullen ze aanzienlijk minder diep worden. Voor optimale resultaten adviseren we een behandelingskuur te volgen. Een eenmalige behandeling kan een opsteker zijn, maar met een kuur kunt u werken aan langdurige resultaten.

De duur van deze resultaten varieert per persoon, maar het maximale effect kan tot 8 maanden na de behandeling aanhouden. We raden aan elke 6 weken een behandeling te ondergaan om het effect te behouden, zodat u na 8 maanden niet opnieuw hoeft te beginnen.

Voordelen Collageen Elixer

 • Verjongt de huid: Vermindert fijne lijntjes en rimpels, zodat je straalt met jeugdigheid.
 • Versterkt het haar: Bevordert groei en vermindert haaruitval, voor een krachtige uitstraling.
 • Verbetert de nagels: Maakt nagels sterker en minder breekbaar, een weerspiegeling van jouw innerlijke kracht.
 • Holistische schoonheid: Ondersteunt je algehele gezondheid en spirituele vitaliteit.

Hoeveel behandelingen zijn nodig?

Om optimale resultaten te bereiken, adviseren we een behandelingskuur van 3 behandelingen, met een behandeling elke 10 dagen. Na 3 maanden wordt een vervolgbehandeling aanbevolen om het collageenproductieproces te ondersteunen.

Is de behandeling pijnlijk?
Nee, de behandeling is niet pijnlijk omdat er geen naalden of injecties worden gebruikt. We brengen de collageendraadjes op de rimpels aan met een speciale tang en serum, wat volledig pijnloos is. We gebruiken ook geen dradeninjecties, wat een heel andere techniek is.