Herontdek Jouw Energie met SWiCH™: De Ultieme Huidverjongingsbehandeling


Herontdek Jouw Energie met SWiCH™: De Ultieme Huidverjongingsbehandeling

In ons jachtige leven is de behoefte aan constante energie crucialer dan ooit. Als jij jezelf herkent in symptomen zoals vermoeidheid, lusteloosheid, concentratieproblemen, trage stofwisseling, spierzwakte, stemmingswisselingen, slaapproblemen, of een verzwakt immuunsysteem, kan een energietekort wellicht de boosdoener zijn.

Een energietekort kan diverse effecten hebben op het welzijn en functioneren, maar het speelt ook een cruciale rol in biologische processen die essentieel zijn voor een gezonde huidfunctie!

Ontdek de SWiCH™:

Het ouder worden is onvermijdelijk en gaat gepaard met processen waarbij cellen trager gaan functioneren, minder energie genereren en geleidelijk eiwitten afbreken. Het heropbouwen van deze eiwitten verloopt trager door een afname in energie. Maar wat we wél kunnen doen, is dit proces vertragen!

Circadia’s unieke SWiCH™ behandeling heeft één doel: de huid voorzien van meer energie, en dit zonder beschadiging of hersteltijd! De behandeling bevat twee unieke, belangrijke ingrediënten:

 1. Barnsteenzuur (Succinic Acid):
  • Een natuurlijk voorkomende verbinding die veel voorkomt in barnsteen, suikerriet en het menselijk lichaam zelf.
  • Geeft de huidcellen een boost, waardoor de algehele celfunctie verbetert.
  • Bezit belangrijke antioxidante eigenschappen, die celschade door oxidatieve stress tegengaan.
 2. Pyrodruivenzuur (Pyruvic Acid):
  • Het meest simpele ketozuur dat een essentiële rol speelt in de productie van ATP (adenosinetrifosfaat), wat gelijk staat aan energie.
  • Belangrijk bij de citroenzuurcyclus, waar eiwitten, vetten en koolhydraten uiteindelijk energie leveren.

Wanneer SWiCH™ Inzetten:

De SWiCH™ is ideaal voor elke persoon boven de 37 jaar die streeft naar huidverbetering en/of huidverjonging.

Voor wie is SWiCH™ Niet Geschikt?

De behandeling mag niet worden toegepast bij zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven, of mensen met een aspirine- of salicylaatallergie. Personen met kanker moeten eveneens afzien van de SWiCH-behandeling.

Optimale Inzet van SWiCH™:

Het beste resultaat wordt behaald in kuurvorm: 6-12 maanden lang, elke 4-6 weken. Een handige tip is om de klant na 2 weken terug te laten komen voor een enzymatische peeling, zoals de Raspberry Enzyme peel.

Veiligheid van SWiCH™:

De SWiCH™ is zeer veilig en beschadigt de huid niet zoals traditionele peelings dat kunnen. Het is een leave-on systeem waarbij de actieve ingrediënten achterblijven om langdurig te repareren en regenereren. Klanten gebruiken speciale thuisverzorgingsproducten gedurende drie dagen na de behandeling.

Conclusie:

SWiCH™ is niet slechts een huidbehandeling; het is een transformerende ervaring die individuen in staat stelt hun energie te herontdekken en hun huid nieuw leven in te blazen. Als schoonheidsspecialist voegt het introduceren van SWiCH™ niet alleen waarde toe aan je dienstenaanbod, maar opent het ook de deur naar een lucratieve en duurzame inkomstenstroom. Omarm de kracht van SWiCH™ en laat je klanten op weg gaan naar hernieuwde vitaliteit en een stralende huid.

Leave A Comment