Anti-aging gezichtsbehandeling

Om huidverjonging te kunnen bereiken, is het noodzakelijk de cellulaire energie te verhogen in de huid. Tijdens de anti-aging gezichtsbehandeling die de Himani schoonheidssalon aanbiedt, wordt de huid dan ook voorzien van bouwstoffen en energie. Dit is namelijk nodig zodat deze energie in huidcellen, de aanmaak van collageen, elastine en vochtbinders stimuleren, om zo tot een jonger huidbeeld te komen.

Heb je nog niet eerder effect bereikt in anti-aging, dan is het tijd om te ‘switchen’ :).  Ik adviseer als natuurgeneeskundig huidspecialist; ‘de SWICH Dermal Rejuvenation System’; een anti-aging gezichtsbehandeling, die het energieniveau tot in de celkern stimuleert. De Swich is een huidverjongende gezichtsbehandeling die regelmatig uitgevoerd mag worden. Met ondersteunende huidproducten, vermindert SWICH de fijne lijntjes en hyperpigmentatie en verbetert de huidstructuur en kleur.

Met Circadia huidverbeterende huidverzorging stel je de huidcel in staat om van binnenuit weer beter te gaan functioneren. Circadia werkt met de biologische klok mee. Overdag beschermen en in de nacht repareren. Collageen is het netwerk we stevig, strak en glad willen houden. Voor een anti-aging resultaat zet ik collageen verbeterende producten van Circadia in, zoals de ….. ,die onder andere gemaakt zijn van algenextract, glycoproteïnen, en aminozuren als glutamisch zuur, valine en threonine. En dus samen met de anti-age behandeling Swich een positieve invloed heeft op dermate matrix proteïnen, inclusief collageen en elastine.

Collageen wordt gemaakt in de fibroblasten(fabriek). Deze collageenfabriek heeft intern een werkplaats (golchi apparaat) en energiecentrales (mitochondriën).

De mitochondriën leveren de elektriciteit als het ware, zodat de machines kunnen lopen. Hiervoor zijn suikers nodig. Eet jij gezond en complementeer je met nutricosmetics, dan zouden er genoeg bouwstoffen en energie aanwezig moeten zijn voor huidherstel, vernieuwing en anti-aging.

Helaas is het dagelijkse leven, stress, minder goed slapen en ongezond eten, soms af te lezen van het gezicht. Wens jij een krachtige oppepper met instant energie in je huidcellen, zonder een downtime of vervelling zoals bij een chemische peeling? Dan is de SWICH-behandeling een alternatieve behandeling  voor ‘gewone’ peelings. Bij SWICH wordt er gewerkt met twee speciale type zuren, die cellulair opgenomen worden: barnsteenzuur en pyrodruivenzuur. Dit zijn eigenlijk druivensuikers voor je huid met anti-age effect.

De bedoeling van een chemische peel is om een gecontroleerde beschadiging van de huid in gang te zetten, zodat het lichaamseigen herstelmechanisme in actie komt. De SWICH gezichtsbehandeling daarentegen gebruikt biologische metabolieten (stofwisselingsproducten), die het natuurlijk functioneren en de energieproductie stimuleren.

Met behulp van zuurstof worden de suikers ( de brandstof) voor de energiecentrale omgezet in cellulaire energie; ATP genoemd.  De fibroblasten (fabriek) kan maar zoveel collageen produceren als dat er ATP energie aanwezig is. Je kan je dus voorstellen dat voor een anti-aging behandeling voldoende cellulaire energie op voorraad moet zijn! Te weinig  energie betekent verslechtering cel functies en dus minder productie collageen, elastine en hyaluronzuur.

Energieboost

Daarom adviseer ik de Swich anti-age gezichtsbehandeling, die een flinke energie boost veroorzaakt, zonder beschadiging of hersteltijd in de huid. Wat op celniveau betekent dat er uit ATP heel wat energie vrijkomt in de mitochondriën.

ATP staat voor: adenosinetrifosfaat. ATP is dus de energie opslag-accu van de cel. Tijdens een celdeling is er celenergie nodig voor een goede regeneratiecapaciteit. Maar zijn de cellen uitgeput, dan ontstaat er na celdeling meer van hetzelfde. Voor meer vitale cellen na celdeling is dus verhoging van ATP nodig, zodat we letterlijk gaan verjongen met iedere celdeling. De molecuul ATP wordt verbruikt en afgebroken tot ADP. En zo komt er weer energie ter beschikking voor de cel ook na afbraak.

Het belangrijkste uitgangspunt van de chemische peel is om een gecontroleerde beschadiging van de huid in gang te zetten, zodat het lichaamseigen herstelmechanisme in actie komt. Daar tegenover gebruikt SWICH biologische metabolieten die natuurlijk functioneren in bijna elke cel van het lichaam om energieproductie te stimuleren.

circadia

Circadia geeft een prikkel tot betere energieverwerking

Het energie niveau of de vitaliteit in de huid, kan al verstoord worden door een slecht dag- en nachtritme. En helaas vanaf de leeftijd 35 wordt veroudering merkbaar door vermindering energieproductie. Bijzonder toch dat de zichtbare veroudering, veilig ondersteund en vertraagd kan worden, door het verhogen van de celenergiebron, met de anti-age gezichtsbehandeling de Swich.

Deze niet seizoensgebonden behandeling wordt bij voorkeur om de 4 weken uitgevoerd om de mitochondriale energieproductie (ATP) te maximaliseren, en om de epidermale celvernieuwing en stamcelactiviteiten in de basale huidlaag op een veilige manier op te starten.

Een andere pijnloze, anti-age gezichtsbehandeling bij Himani de schoonheidssalon van Purmerend is de Oxygen RX treatment. In plaats van ATP energie verhoging zoals bij de Swich, wordt hier zuurstof ingezet.

De Oxygen gezichtsbehandeling is een mooie voorbereiding op de Swich en een prettige kennismaking met mij, zou je me nog niet kennen. Ook zuurstof is namelijk nodig tijdens een complex proces van energieproductie in de cel en dus bij collageenvorming in de huid. Voordelen van de O2 huidverbeterende behandeling zijn ook:

  • Antibacteriële werking, dus geschikt voor acne en vette huid.
  • Vaatvernauwende en kalmerende effect is super fijn om rosacea en adertjes tot rust te brengen.
  • Collageen stimulans en aanpak zonneschade.

De combinatie professionele behandelingen met de dierproef-, paraben- en gifvrije Circadia huidverzorging, boekt bij uiteenlopende huidproblemen geweldige resultaten. Onder andere door pure extracten, stamcellen, tweede generatie vitaminen en innovatieve peptide technologie, optimaliseer je de huidgezondheid en bereik je schoonheid.

Wil jij een huidaandoening of de ouder wordende huid doeltreffend aan pakken, volgens het circadiaans ritme, wees welkom. Reserveer via whatsapp 06 508 69750 een afspraak.

Leave A Comment