De schoonheidssalon van Purmerend

Godin van de Schoonheid

Himani is de schoonheidssalon, die jou op een ontspannen zintuigprikkelende wijze verrast tijdens een gezichtsbehandeling. Himani betekent:‘Godin van de Schoonheid’. En de facials zorgen er daadwerkelijk voor dat jij in de spiegel weer een jong, fris en fruitige godin ziet, met een glimlach op haar gezicht.

De huid resetten

De afgelopen dagen heb je wellicht meer gesnoept en gedronken dan je lief is. Veel gewerkt om alles op tijd af te ronden en tekort geslapen. De drukte van alledag gebruik je als excuus om jezelf niet op de 1e plaats te zetten.

Dit alles verstoord het biologische ritme van je huid. Met tot gevolg een gebrek aan energie om je huid te resetten. En nee, met enkel op tijd naar bed gaan, ga je huidverbetering niet zien.

Op biologisch huidniveau is verandering nodig!

Kom dus langs bij de schoonheidssalon van Purmerend.

Echte schoonheid komt van binnenuit. Een goede verzorging, gezonde voeding, een gebalanceerde levensstijl maar vooral ook een gezonde mindset is belangrijk om je mooi te voelen. En daarvoor ben je bij Himani; ‘de schoonheidssalon van Purmerend’ aan het juiste adres.

Huid verjongende technologie

Als natuurgeneeskundig huidspecialiste werkt Jacqueline met Aveda en Circadia huidverzorging;  parabeenvrij en inclusief zuivere plantenextracten, stamcellen, vitaminen en innovatieve peptiden huid verjongende technologie. Goed geformuleerde producten die van invloed zijn op jouw circadiaan ritme van de huid en daardoor je huidcel van voldoende energie voorziet om er fris en jonger uit te gaan zien!

Anti-aging gezichtsbehandeling

De verstoring in je (huid)ritme oplossen is o.a. mogelijk met de SWICH-behandeling; een alternatieve anti-ging behandeling voor ‘gewone’ peelings. Bij SWICH wordt er gewerkt met; zeg maar, de druivensuikers voor je huid: barnsteenzuur en pyrodruivenzuur. Het geeft een instant energie aan de cellen, zonder een downtime of vervelling die je wel ervaart bij chemische peelings. Ga jij voor magie?

Gelaatsbehandeling op maat

Of je nu de huid wilt kalmeren na extracties, haar meer energie wilt geven of verjongen, vanuit het Himani gamma wordt je een gelaatsbehandeling op maat geadviseerd (v.a. 55,-), die de huid revitaliseert, hydrateert en geneest. Geschikt voor alle huidtypes met of zonder problemen zoals acne of zonneschade.

Maak nu kennis met de Himani schoonheidssalon in Purmerend. Via whatsapp 06 508 69 750 kunt u aangeven dat u gezichtsbehandeling wilt reserveren.

Vriendelijke groet, Jacqueline Brandes

Leave A Comment