Brazilian ontharen

Brazilan WaxPurmerend

Set your default Heading (Page title and Breadcrumbs area) custom Background & Color

Heyou, sexy goddess, jij wilt geen haartjes zien uitsteken onder je bikinibroekje toch? Ik begrijp je helemaal als je zegt dat scheren voor geïrriteerde huidbultjes zorgt. En je de ongemakken van een laserbehandeling op dit moment niet wilt.

De oplossing: BRAZILIAN WAX bij de bikini ontharing expert in Purmerend.

De full brazilian onthaarbehandeling verloopt zo comfortabel mogelijk,, ondanks dat je je een beetje bloot moet geven. Ik werk hygiënisch en snel, zodat jij kan genieten van gladde haarvrije huid.

Te verwachten resultaat

Onder invloed van hormonen in de loop der jaren maak je helaas wel nieuwe haartjes aan. Toch zul je merken dat de haren in de schaamstreek lichter, dunner en minder voelbaar aanwezig zijn, na het herhalen van je onthaar onderhoudsbehandelingen.

Vraag naar onze brazilian wax actie 8=9.

Lovely Design

Fortuna is a clean design, powerful WordPress Template suitable for a wide variety of websites

Bespoke Backend

Fortuna is a clean design, powerful WordPress Template suitable for a wide variety of websites

Amazing Features

Fortuna is a clean design, powerful WordPress Template suitable for a wide variety of websites

Tons of Options

Fortuna is a clean design, powerful WordPress Template suitable for a wide variety of websites
Brazilian waxing for you

WAT IS EEN BRAZILIAN WAX?

Als ik het correct wil verwoorden dan is de full brazilian onthaarbehandeling ik geef, eigenlijk ‘een hollywood’. Dit zegt dat alle intieme haartjes verwijdert worden van schaamlippen tot bilnaad aan toe.  Wil jij enkel een bikinilijn gewaxed hebben, dat kan natuurlijk ook. Dit is het gedeelte buiten je biinibroekje.  Bij een Brazilian Wax wordt een meer intiem gedeelte (de schaamstreek) gewaxt. Het waxen van de intieme gedeeltes wordt steeds populairder als ontharingsmethode en dat merken wij bij The Wax Bar. De Brazilian Wax is namelijk onze meest uitgevoerde behandeling bij The Wax Bar. Zowel vrouwen als mannen kiezen voor deze behandeling. Naast de Brazilian Wax voor vrouwen hebben we namelijk ook de Male Brazilian Wax.

BRAZILIAN TREATMENT PIJNLIJK?

Pijnvrij is haartjes verwijderen natuurlijk niet. Maar door professionele, snelle behandeling met Lyco hot wax is het prima te ondergaan. De speciale pinkiniwax hecht niet aan de huid. Deze bijzondere luxe was bevat ook nog eens titaniumdioxide die de gevoeligheid direct de kop indrukt. Meestal ook geen roodheid of irritatie (afhankelijk van de huid). En verzorg ik de huid natuurlijk na met kamille en aloë Vera.

NIEUW: VAGACIAL i.p.v. facial. nieuwe rage

Speciaal voor je intieme gevoelige zone, die wel wat reiniging van ingroeiende haartjes of mee-eters vraagt, hydratatie wenst en verzorging.

Hiervoor gebruik ik het exclusieve luxe merk LYCON’s PINKINI.

Tijdens deze mini facial voor je venusheuvel gebruik ik:

Pinkini Intimate EXFOLIANT; plantaardige cellulose korrels en bamboevezels, versterkt met AHA’s van kaviaarlimoen en papaja-extract, verwijderen dode huidcellen en vuil op zachte wijze.

Cellulose is de bouwstof van de celwanden van planten en materialen van plantaardige oorsprong. De huid zal gezuiverd en zacht aanvoelen na het gebruik van deze scrub en zo voorkom je ingegroeide haartjes.

PINKINI Intimate MASKER heeft een koel, kalmerend en verzorgend effect én hydrateert de huid direct na de Brazilian Wax behandeling. Geformuleerd met Arnica, Aloë Vera en Tazman Berry.

FINISHING TOUCH: Ik sluit de behandeling af met een lichte en verfrissende lotion, samengesteld met kalmerende kamille, Allantoïne en Tasmaanse-bes. Aangenaam geparfumeerd, terwijl het kalmeert, hydrateert en de huid beschermt na het waxen.

Het is aan te raden om thuis de verzorging door te zetten voor extra huidverjonging met als resultaat een smooth pussy. Heb je last van pigmentatie dan is de LIGHTNING SERUM een goeie tip voor thuisgebruik.

Brazilian Waxdeal

Graphic Design

84%

Web Development

92%

Mobile Applications

78%