Jeugdigheid in de Spiegel met Collageen Elixer!

Ben je de magische 40 gepasseerd en verlang je ernaar om je jeugdigheid in de spiegel met Collageen Elixer te gaan zien? Verlang je naar het behouden van jeugdigheid in huid en hart, gelijktijdig met alle successen en drukte van alledag? Als moeder en ondernemer weet ik precies wat je bedoelt.

Mijn Reis naar Herstel en Verjonging

De laatste tijd voelde ik mij diep vermoeid, verdrietig en gestrest. Ik probeerde alle ballen hoog te houden, maar het lukte me steeds minder goed om voor mezelf te zorgen. Ik had wat teveel hooi op mijn vork genomen. Als high achiever ken je dit wel. 🙂

Mooier ouder worden

De tekenen van ouder worden werden steeds zichtbaarder in de spiegel: rimpels, een vale huid en een vermoeide uitstraling. Ik wil dit anders. Ik verlang naar een stralende huid en een energiek leven, zowel voor mezelf als mijn cliënten.

Het Keerpunt

Ik besloot dat het tijd was voor verandering. Ik begon onderzoek te doen naar de beste manieren om mijn huid en algehele welzijn te verbeteren. Ik ontdekte Jeugdigheid in de Spiegel met Collageen Elixer!

Na grondig onderzoek stuitte ik op collageen supplementen en ontdekte ik de vele voordelen ervan. Vooral vloeibaar en liposomaal collageen van Isagenix sprong eruit vanwege de hoge bio beschikbaarheid en de positieve resultaten die gebruikers rapporteerden.

Collageen elixer

Van Vermoeidheid tot Vitaliteit

Ik ben nu begonnen met het dagelijks innemen van vloeibare en liposomale collageen supplementen. Daarnaast behandel ik mijn lijntjes met collageen draad lift. Mijn vooruitgang houd ik bij en blijf ik delen. Vinden jullie dit leuk?

Reageer dan aub op mijn www.instagram.com/Himani_Godin_vd_Schoonheid posts.

Mijn huid voelt nu al steviger aan, is beter gehydrateerd en begint weer te stralen. De fijne lijntjes en rimpels worden minder zichtbaar, en ik voel me weer jonger en energieker. Meer info hier.

Week 1 gebruik Isagenix Collageen Elixer

Liposomale technologie zorgt ervoor dat het collageen en vitamines beter worden opgenomen door mijn lichaam, waardoor huidverbetering snel zichtbaarder wordt.

Niet alleen mijn huid verbeterd, maar ook mijn nagels en haar worden sterker en gezonder. Ik heb minder spierpijn na het sporten. En onrustige eczeem plekjes worden toch echt minder. Ook bestellen? Dm mij. Info klik hier.

Balans Vinden als Ondernemer en Moeder

Met hernieuwde energie en een verbeterd uiterlijk voel ik me zelfverzekerder en gemotiveerder. Ik kan dan met meer passie mijn rol als ondernemer en moeder vervullen. Deze positieve veranderingen inspireren mij om anderen te helpen.

Nu begeleid ik passievolle ondernemers bij het opbouwen van hun online beauty- en gezondheidsbedrijf, en help ik klanten met hun uiterlijke en innerlijke welzijn. Interesse als business partner? Join my team. Klik hier.

Team Isagenix Online beauty & health opbouwen

MunayQi traject

MunayQi betekent; ‘word je Beste Jij in Liefde’ en dat bereik je door mijn unieke combinatie van het gebruik van collageen supplementen en het ondergaan van de biolift gezichtsbehandeling afgewisseld met de collageen draad lift.

Mijn Himani behandelingen versterken het netwerk van je huid verder en zorgen voor een jeugdige uitstraling. Plus als je daarnaast leert loslaten wat jou niet meer dient, draagt dit bij aan een algeheel gevoel van welzijn en balans, waardoor je wel die oprechte liefde aantrekt in je leven. (Totaal traject innerlijk- & uiterlijk welzijn €3999,-. Dm mij voor gratis MatchCall, meer info over MunayQi reset your mid & soul traject; onderdeel van Himani huidverbetering klik hier. )

Voordat je begint met het nemen van collageen supplementen, is het belangrijk om goed geïnformeerd te zijn. Daarom duik ik graag met je in de wonderen van collageen en help ik je ontdekken hoe dit elixer je hart en huid laat stralen.

Ontdek je Jeugdigheid in de Spiegel met Collageen Elixer!

Wat is Collageen en Waarom is het Belangrijk?

Collageen is een eiwit dat van nature voorkomt in ons lichaam en een cruciale rol speelt in de structuur, elasticiteit en hydratatie van de huid, organen en kraakbeen.

Naarmate we ouder worden, neemt de productie van collageen af. Dit resulteert in rimpels, een drogere huid, gewrichtspijnen en verlies van elasticiteit. Wist je dat we vanaf onze 20-er jaren elk jaar ongeveer 1% van ons collageen verliezen?

Tegen de tijd dat we 50 zijn, hebben we zelfs tot een derde van ons collageen verloren. Gelukkig kunnen collageen supplementen helpen dit verlies aan te vullen en je huid een jeugdige boost te geven.

(Inwendig met Collageen elixer en uitwendig met Collageen draad Lift, zie afb)

Voor en na Collageen draad Lift

De Kracht van Gehydrolyseerd Collageen

Gehydrolyseerd collageen poeder is een vorm van collageen die door een proces genaamd hydrolyse wordt verkleind tot collageen peptiden.

Dit proces zou het collageen beter opneembaar maken voor ons lichaam. Echter breken je maagsappen een groot deel van dit type collageen af voordat het jouw huidelasticiteit en hydratatie verbeterd.

Tips voor het Kiezen van het Juiste Collageen Supplement

De markt voor collageen supplementen is groot en divers, daarom is het essentieel om goed onderzoek te doen voordat je een aankoop doet.

Ik heb dit voor een groot deel al voor je uitgezocht.

Aangezien collageen supplementen als voedingssupplementen worden geclassificeerd, is de regelgeving minder streng dan bij medicijnen. Let dus op de volgende punten:

  • Kwaliteit van het Merk: Kies voor gerenommeerde merken die transparant zijn over hun ingrediënten en productieprocessen.
  • Ingrediënten: Controleer of het supplement geen ongewenste toevoegingen bevat.
  • Allergieën: Kies rundercollageen als je allergisch bent voor vis of schaaldieren, en viscollageen als je geen vlees eet.

Liposomaal Collageen

Er zijn wetenschappelijke onderzoeken die je erop na kunt lezen. Zoals een analyse van 11 studies, gepubliceerd in The Journal of Drugs In Dermatology in 2019, die veelbelovende resultaten aan toont van liposomaal collageen bij het helpen van wondgenezing, huidveroudering en de algehele huidgezondheid.

Hoe Gebruik Je Collageen voor Optimaal Resultaat?

Om je lichaam optimaal te laten profiteren van collageen supplementen, is het aan te raden om een cyclus van 25 dagen inname gevolgd door 5 dagen pauze te hanteren. Dit voorkomt dat je lichaam gewend raakt aan het supplement en stimuleert het zelf produceren van collageen.

“Geduld is een schone zaak en een mooie huid waard”

Resultaten kunnen variëren, maar geduld is een schone zaak. De meeste onderzoeken tonen aan dat zichtbare resultaten optreden na 8 weken tot enkele maanden gebruik.

Mogelijke Bijwerkingen

Hoewel collageen supplementen over het algemeen veilig zijn, kunnen sommige mensen last krijgen van een opgeblazen gevoel, winderigheid of een zwaar gevoel in de maag.

Dit komt doordat je eigen maagzuren het collageen afbreken. Gebruik je liposomaal ingekapseld viscollageen dan is dit niet aan de orde en opname optimaal. Wil jij collageen bestellen en andere enthousiasmeren dm mij.

Intake en Biolift. Dm Jacqueline Brandes

Jouw Weg naar een Jeugdige Huid

Wil Jij Dit Ook?

Ben jij ook klaar voor een transformatie? Wil je werken aan je uiterlijke en innerlijke welzijn en er weer stralend uitzien? Stuur me een DM.

Ik help je graag op weg naar een gezonder, mooier en energieker leven zodat er meer balans in je privé- en zakelijk leven voelbaar wordt. Samen kunnen we jouw doelen bereiken en jouw beste Zelf naar boven halen.

Met de juiste ondersteuning en producten, kan ook jij de jeugdige uitstraling en vitaliteit terugwinnen die je verdient. Wil jij samen bouwen aan een stralende toekomst? Also let me know.

Online werken?

Team met businesspartners

Zit je al in mijn team? Deel dan aub jouw bevindingen na regelmatig gebruik collageen suppletie. Heel nieuwsgierig naar jouw stralende, soepele en gehydrateerde huid en mindset. Want dit wonderlijke eiwit helpt niet alleen bij het verminderen van fijne lijntjes en rimpels, maar ondersteunt ook de algehele huidtextuur en gezondheid.

Jij bent nu wel klaar toch om je Jeugdigheid in de Spiegel met Collageen Elixer te zien? Kies voor een hoogwaardig collageen elixer en begin vandaag nog aan jouw reis naar een stralendere en jongere huid. Vergeet niet, geduld en consistentie zijn de sleutel tot succes!

Proost op een jeugdigere jij!

Veel liefde, wijsheid en geluk

Jacqueline brandes

Leave A Comment